Hírek

Mikulásjárat Sasrétren

Idén a MIKULÁSJÁRAT négy napon keresztül várja a gyerekeket az Almamelléki kisvasúton.
A Kikerics Erdészeti Erdei Iskola programja december 3-6-ig várja a családokat, ovisokat, iskolásokat, osztályközösségeket, akik egy titokzatos mese keretében találkozhatnak a sasréti Mikulással és manóival.

2016.11.29.>>

Zöldkarácsony családi kézműves nap

A Mecsekerdő Zrt. Mókus Suli Erdészeti Erdei Iskolája 2016. november 26-án, szombaton 9-14 óráig CSALÁDI KÉZMŰVES NAPOT tart Pécsen a Civil Közösségek Házában, melyre minden családot sok szeretettel várunk.

2016.11.21.>>

Feketefenyő elegyes állomány a Misina-tetőn

A Mecsekerdő Zrt. novemberben erdőkezelési munkálatokat végzett a Misina-tetőn található feketefenyő elegyes állományokban. A Mecseki parkerdőnek a Társaság által kezelt területein szükségessé vált az utat szegélyező, turistaúton haladókat veszélyeztető, száraz fák eltávolítása. A fakitermelési munkák során az elszáradt, beteg, korhadt tövű, esetenként félig kidőlt feketefenyők kerülnek kivágásra.
2016.11.10.>>

Személyszállítási üzletszabályzat véleményezése

Tisztelt Utazóközönség!
A törvényi háttér módosulása miatt a Mecsekerdő Zrt. megújította személyszállítási üzletszabályzatát. Kérjük Önöket, hogy amennyiben észrevételük vagy javaslatuk merül fel a szabályzatban foglaltakkal kapcsolatban, azt legyenek kedvesek megküldeni részünkre a kisvasut@mecsekerdo.hu e-mail címre legkésőbb 2016.11.25-ig.
 

2016.11.09.>>

Elmarad a Márton napi kisvonatozás szombaton!

KEDVES TÚRÁZÓK!
A sasrétre november 6-ára meghirdetett "Márton napi vonatozás" program sajnos elmarad!
Megértésüket köszönjük!
 

2016.11.04.>>

Tájékoztatás társas vadászatról – ideiglenes erdőlátogatási korlátozások

A novembertől január végéig tartó időszakban zajlanak a hajtó- és terelővadászatok a Mecsekerdő Zrt. kezelésében lévő vadászterületeken, ezért az erdőgazdaság az érintett területeken átmenetileg korlátozhatja az erdőlátogatást.

2016.10.27.>>

"Fedezd fel az örökséged!" - erdőismereti vetélkedő középiskolásoknak

Középiskolás tanulókból álló háromfős csapatok 2016. október 31-ig jelentkezhetnek az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) „Fedezd fel az örökséged!” című erdőismereti vetélkedőjére. A 2017. január végéig tartó verseny két részből: egy online elméleti, majd egy gyakorlati, terepi fordulóból áll. A résztvevők eközben megismerhetik gazdag természeti örökségünk és a magyar erdőgazdálkodás titkait, illetve értékes túrabolt-utalványokkal is gazdagabbak lehetnek. 
2016.10.11.>>
Oldalak: 2 / 15

Mecsekerdő Zrt.