Hírek

Év Erdésze 2017 - eldőlt ki képviseli megyénket az országos versenyen

Május 16-án és 18-án zajlott az erdőgazdálkodásban aktívan dolgozó erdésztechnikusok számára meghirdetett ÉV ERDÉSZE 2017 országos verseny baranyai fordulója, az Országos Erdészeti Egyesület Baranya Megyei Helyi Csoportja és a Mecsekerdő Zrt. szervezésében.  

2017.05.22.>>

Keresik az Év Erdészét Baranyában

Baranyában az Országos Erdészeti Egyesület Helyi Csoportja és a Mecsekerdő Zrt. szervezésében május 16-án és 18-án tartják az országos verseny megyei fordulóját az erdőgazdálkodásban aktívan dolgozó, felsőfokú végzettséggel nem rendelkező erdész technikusok számára.  
2017.05.16.>>

Baranya Megyei Vadász-Horgász Majális 2017

2017.05.06-án Mohácson zajlott a Baranya Megyei Vadász és Horgász Majális a Magyar Vadászati Védegylet, a Vadász és Horgászegyesületek Baranya Megyei Szövetségei és Mohács Város Önkormányzata közös szervezésében, melynek fővédnöke Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes volt.
A Mecsekerdő Zrt-t az Árpádtetői Erdészet képviselte a rendezvényen, standjuknál trófea-bemutató ízelítővel is várták az érdeklődőket. A helyszínen Hohn Miklós erdészeti igazgató és Béldi Balázs vadászati műszaki vezető fogadta a vendégeket.
 

2017.05.15.>>

Másfél hónap után feloldották a tűzgyújtási tilalmat

A földművelésügyi miniszter feloldotta az erdőkre és fásításokra, valamint az erdők és fásítások melletti területekre a 2017. március 3-tól, az EVgF/180/2017. számú határozattal elrendelt általános tűzgyújtási tilalmat.

2017.04.24.>>

Megnyílt a jelentkezés a vándortáborokra

Már lehet online regisztrálni a 2017 nyarán induló erdei és vízi vándortáborokra. A felső tagozatos és középiskolás diákokat izgalmas útvonalak, kiépített táborhelyek és egy felejthetetlen kaland, az érdeklődő pedagógusokat pedig szakirányú túravezetői tanfolyam, és, a tantermekből kiszabadulva, a gyerekek természeti és kulturális nevelésének terepi élménye várja. 

2017.04.21.>>

Havazás miatt veszélyessé váltak a magasan fekvő erdei utak!

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a magasan fekvő erdei utakon a szokatlanul nagy mennyiségű havas csapadék miatt a közlekedés fokozottan balesetveszélyessé vált!  

2017.04.20.>>

Vándortáborok indulnak a Mecsekben is

Idén nyártól újjáélednek a vándortábor-programok, ennek keretében július és augusztus között gyalogos- és vízivándor-táborok indulnak felső tagozatos, illetve középiskolás diákok számára. A programban a Mecsekerdő Zrt. is aktív szerepet vállal - az öt kijelölt erdei útvonal közül az egyik a Mecsekben vezet.

2017.03.31.>>
Oldalak: 1 / 17

Mecsekerdő Zrt.