Hírek

Erdővarázs Családi Nap - Beköltözik az erdő a belvárosba!

Szeptember 9-10-én két napon át interaktív erdei kincsestár és színes műsorok várják Budapesten a Szabadság téren mindazokat, akik számára fontos a magyar erdők sokszínű, értékes természeti környezete. A természetvédelem, az ökoturizmus, az erdei növény- és állatvilág, az erdész különleges munkája, az erdei vasutak, és az erdészeti erdei iskolák mind-mind megelevenednek az állami erdőgazdaságokat bemutató ingyenes családi napon. 
2016.08.29.>>

Erdőlátogatási tilalom a Mecsekerdő Zrt. vadászterületein

A Mecsekerdő Zrt. egyes területein részleges erdőjárási tilalmat rendel el 2016. augusztus 31. és szeptember 30. között.

2016.08.16.>>

Osztály-összekovácsoló napok Sasréten

Erdei Iskola Programjaink mellett már közösségfejlesztő kalandokra is várjuk az iskolás osztályokat Sasréten, a Kikerics Erdészeti Erdei Iskolában. 

2016.08.08.>>

Jól vizsgázott a rendkívüli ellenőrzésen a Mecsextrém Park

A Fejlesztési Minisztérium még a nyári szezon előtt soron kívüli, fokozott kalandpark-ellenőrzést rendelt el a vidéki és a fővárosi kormányhivataloktól. 

2016.08.05.>>

KÖZLEMÉNY - A Földművelésügyi Minisztérium azonnali KEHI egyeztetést kezdeményez a hivatal által vizsgált erdészetek ügyében

A Földművelésügyi Minisztérium (FM) azonnali egyeztetést kezdeményez a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) vezetésével a Népszabadság online felületén napvilágot látott erdészeteket érintő KEHI jelentés tervezetével kapcsolatosan. 

2016.08.04.>>

Vevői elégedettség mérés - Naturalé termékek

Kóstolta már Naturalé termékeinket?
Tudta hogy a préselt gyümölcslevek mellett már aszalt gyümölcsöket is készítünk?
Kíváncsiak vagyunk véleményére, ossza meg velünk hogy ízlenek a termékeink, mit gondol róluk!

2016.06.21.>>

ÁRVERÉS szarvasgomba gyűjtési hozzájárulás megszerzésére a Sellyei Erdészet területére

A Mecsekerdő Zrt. Sellyei Erdészete a mellékelt térképvázlaton megtalálható 1. 4. 5. számú területrészekre vonatkozóan csoportos gyűjtési hozzájárulás megszerzésére árverést hirdet, a következő főbb feltételekkel: 

2016.06.21.>>
Oldalak: 1 / 12

Mecsekerdő Zrt.