Hírek

Vevői elégedettség mérés - Naturalé termékek

Kóstolta már Naturalé termékeinket?
Tudta hogy a préselt gyümölcslevek mellett már aszalt gyümölcsöket is készítünk?
Kíváncsiak vagyunk véleményére, ossza meg velünk hogy ízlenek a termékeink, mit gondol róluk!

2016.06.21.>>

ÁRVERÉS szarvasgomba gyűjtési hozzájárulás megszerzésére a Sellyei Erdészet területére

A Mecsekerdő Zrt. Sellyei Erdészete a mellékelt térképvázlaton megtalálható 1. 4. 5. számú területrészekre vonatkozóan csoportos gyűjtési hozzájárulás megszerzésére árverést hirdet, a következő főbb feltételekkel: 

2016.06.21.>>

Tűzifa vásárlás - megfelelő körültekintéssel!

A Mecsekerdő Zrt. jelentős részt vállal a lakosság tűzifaellátásában, ám ezúton hívjuk fel a figyelmet arra, hogy értékesítéssel kizárólag a Társaság erdészetein keresztül foglalkozunk. Amennyiben ettől eltérő módon – üzletkötők, közvetítők révén, vagy bizományi jelleggel – kínálnak tűzifát eladásra a Mecsekerdő Zrt. nevében, az visszaélés gyanújára adhat okot. 

2016.06.20.>>

Mecsekerdős siker a hivatásos vadászverseny megyei fordulóján

 Az Országos Magyar Vadászkamara Baranya Megyei Területi Szervezete 2016.06.03-án rendezte meg a megyei hivatásos vadász versenyt Körcsönye-pusztán, ahol a Mecsekerdő Zrt.-t képviselő két kollégánk, Karnis Balázs a második helyen, míg Krőnung Levente az első helyen végzett.
2016.06.08.>>

Nyári táborok az erdőben!

Erdészeti Erdei Iskoláink két táborába is van még lehetőség jelentkezni június 30-ig, a Mecsextrém Park napközis kalandtáborai pedig június 20-tól indulnak heti turnusokban, folyamatos jelentkezési lehetőséggel. 

2016.06.07.>>

Júniusban is irány az ERDŐ!

Beköszöntött a nyár, az erdő azonban kellemes árnyékról is képes gondoskodni!
Ebben a hónapban is lesznek tematikus túráink; ismerkedhetünk gaz- és gyomnövényekkel, Sasrét kincseivel vagy az éjszakai erdővel. A Mecsextrém Park is izgalmas programokat kínál; lesz Alpin-nap és Hősnyúl próba, valamint végre beindul az éjszakai bobozási lehetőség (szeptember közepéig péntek esténként). 

2016.06.02.>>

Kiállítás nyílik a 125 éves Mecsek Egyesületről

Fontos évforduló, a Mecsek Egyesület 125 évvel ezelőtti alapítása indokolja ama interaktív tárlat megnyitását, amelynek a JPM Várostörténeti Múzeuma ad otthont október 1-ig. A megnyitó pénteken 10 órakor lesz a helyszínen. 
2016.05.19.>>
Oldalak: 1 / 11

Mecsekerdő Zrt.