Baranya Megyei Erdészbál

A Mecsekerdő Zrt. és az Országos Erdészeti Egyesület Baranya Megyei Helyi Csoportjának együttműködésében az idei évben február 25-én került megrendezésre a Baranya Megyei Erdészbál. A pécsi Hotel Palatinus-ban zajló társasági eseményen hagyományosan a megye állami és magánerdeinek szakemberei vettek részt partnereikkel.  

 
 
Az OEE Helyi Csoportjának elnöke, Hirmann Antal bált megnyitó szavaiban kitért az egyéni ambíció és a közösség közötti kapcsolatra, hiszen a tavaly nyáron búvópatakként előkészített szabályozás mára már minden tőmelletti erdészt utolérő avartűzzé változott. Kiemelte, hogy az egyéni ambíció nem bontakozhat ki jobban, mint ami a szakmánkat és közösségünket szolgálja, az nem előzheti meg az erdész szakma és erdészközösség érdekeit.
 
 
 
A résztvevők nagy örömmel fogadták Berecz András énekes és mesemondó műsorát, a Cocktail Band zenekar és az ízletes vacsora mellett pedig az értékes nyereménytárgyakkal megtartott tombolasorsolás gondoskodott a közel 150 fős báli közönség jó hangulatáról.
 
 
 
Kelt: 2017.03.16. 10:24
Link küldése E-mailben $a_print

Mecsekerdő Zrt.