Baranya Megyei Vadász-Horgász Majális 2017

2017.05.06-án Mohácson zajlott a Baranya Megyei Vadász és Horgász Majális a Magyar Vadászati Védegylet, a Vadász és Horgászegyesületek Baranya Megyei Szövetségei és Mohács Város Önkormányzata közös szervezésében, melynek fővédnöke Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes volt.
A Mecsekerdő Zrt-t az Árpádtetői Erdészet képviselte a rendezvényen, standjuknál trófea-bemutató ízelítővel is várták az érdeklődőket. A helyszínen Hohn Miklós erdészeti igazgató és Béldi Balázs vadászati műszaki vezető fogadta a vendégeket.
 

A rendezvény keretében ünnepélyes szakmai díjkiosztóra is sor került - Radó Zoltán, a Pécsváradi erdészet vadászati műszaki vezetője Hubertus kereszt arany fokozatú kitüntetés vehetett át.
 
Az elengedhetetlen vaddisznó pörköltet és a tárkonyos vadragu levest Csörgei Géza és Hohmann János készítette, főztjükről és az ízléses tálalásról a zsűri is elismerően nyilatkozott, egyéb vadétel kategóriában levesük 3. helyezést ért el.
 
Társaságunk munkatársai a bor- és pálinkaversenyen is remekeltek: Nagy Attila olaszrizlingje ezüst érmet nyert, Hohn Miklós vegyes vörösbora és Hohmann János vegyes fehér bora bronz érmet, Ács Péter kajszi pálinkája ezüst, madárcseresznye pálinkája pedig arany érmet szerzett.
 
A szakmai elismerésekhez és az eredményes részvételhez gratulálunk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kelt: 2017.05.15. 13:14
Link küldése E-mailben $a_print

Mecsekerdő Zrt.