Kitüntetések az államalapítás ünnepe alkalmából

 Augusztus 16-án a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban tartott rendezvényen az államalapítás ünnepe alkalmából 91-en vehették át szakmai elismerésüket az Agrárminisztérium által szervezett díjátadón.

Az ünnepségen Nagy István agrárminiszter úgy fogalmazott, tisztelni kell a munkát, mert ebben rejlik az az erkölcsi erő, amely minden nehézségen átsegítette a nemzetet a fennállása óta eltelt bő 1100 esztendőben.
A tárcavezető a díjátadón hangsúlyozta az új kenyér ünnepének fontosságát is, aminek kapcsán köszönetet mondott a magyar gazdáknak, akiknek köszönhetően mintegy 20 millió ember ellátására elegendő gabona került mostanra a „csűrökbe”.
 
 
Az eseményen Nagy István az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát adományozta
Reichart László Istvánnak, a Mecsekerdő Zrt. nyugalmazott kerületvezető erdészének a Kisági és Bükkháti erdészkerületekben végzett áldozatos munkájáért;
 
Továbbá Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést kapott Partos Kálmán, a Mecsekerdő Zrt. nyugalmazott kerületvezető erdésze a meződi erdészeti kerületben végzett erdő-felújítási munkájáért, vadászati tevékenységéért.
 
Az elismerésekhez szívből gratulálunk!
 
 
 
Kelt: 2019.08.18. 14:39
Link küldése E-mailben $a_print

Mecsekerdő Zrt.