MECSEKERDO PORTAL - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       deutche   english   magyar   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Hírek

Év Erdésze 2017 - eldőlt ki képviseli megyénket az országos versenyen

Május 16-án és 18-án zajlott az erdőgazdálkodásban aktívan dolgozó erdésztechnikusok számára meghirdetett ÉV ERDÉSZE 2017 országos verseny baranyai fordulója, az Országos Erdészeti Egyesület Baranya Megyei Helyi Csoportja és a Mecsekerdő Zrt. szervezésében.  

Részletek
Keresik az Év Erdészét Baranyában

Baranyában az Országos Erdészeti Egyesület Helyi Csoportja és a Mecsekerdő Zrt. szervezésében május 16-án és 18-án tartják az országos verseny megyei fordulóját az erdőgazdálkodásban aktívan dolgozó, felsőfokú végzettséggel nem rendelkező erdész technikusok számára.  

Részletek
Baranya Megyei Vadász-Horgász Majális 2017

2017.05.06-án Mohácson zajlott a Baranya Megyei Vadász és Horgász Majális a Magyar Vadászati Védegylet, a Vadász és Horgászegyesületek Baranya Megyei Szövetségei és Mohács Város Önkormányzata közös szervezésében, melynek fővédnöke Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes volt. A Mecsekerdő Zrt-t az Árpádtetői Erdészet képviselte a rendezvényen, standjuknál trófea-bemutató ízelítővel is várták az érdeklődőket. A helyszínen Hohn Miklós erdészeti igazgató és Béldi Balázs vadászati műszaki vezető fogadta a vendégeket.  

Részletek
tovább