MECSEKERDO PORTAL - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       deutche   english   magyar   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Hírek

Döntős lett az Erdő Háza - elindult a közönségszavazás!

A Mecsekerdő Zrt. Mókus Suli Erdészeti Erdei Iskolájának sás-völgyi Erdő Háza bekerült az Energy Globe Magyarország rangos elismeréséért zajló megmérettetés döntőjébe! A „Jövő generációja” kategóriában versenyző három projektet egy független szakértőkből álló Bíráló Bizottság választotta ki, a győztesről azonban egy február közepéig tartó közönségszavazás dönt. A Mecsekerdő Zrt. most arra buzdítja mindazokat, akik egyetértenek az erdei iskola környezeti fenntarthatóságért és nevelésért tett erőfeszítéseivel, támogassák a megmérettetésen az Erdő Házát. 

Részletek
Havazás miatt veszélyesek a magasan fekvő erdei utak

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a magasan fekvő erdei utakon az intenzív, nagy mennyiségű csapadék miatt a közlekedés fokozottan balesetveszélyessé vált!  

Részletek
Erdőlátogatási tilalom a Szigetvári Erdészet Szentegáti vadászterületén

A Mecsekerdő Zrt. a 2009. évi XXXVII. az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló törvény 94. § (1) bekezdése értelmében 2017. január 15-től március 10-ig a teljes napszakra vonatkozóan erdőlátogatási tilalmat rendel el a Szigetvári Erdészet Szentegáti vadászterületén.    

Részletek
tovább