Helyszín

 
 
 
 
 
 
 
 
Az EFOL 2015-ben Magyarországon, a Pécstől alig 15 kilométerre fekvő Orfűn, a Mecsek-hegység szívében kerül megrendezésre. A település vonzereje főképp természeti adottságaiban rejlik. Három hegyekkel övezett mesterséges tava; az Orfűi-tó, a Pécsi-tó, illetve a Herman Ottó-tó kiváló helyszínt biztosítanak a vízi sportok, a gyalogos- és  a kerékpár túrák, barlangászat, a lovaglás, a horgászat és a vadászat kedvelőinek. Fürdőzés, csúszdapark, hagyományőrző rendezvények és zenei fesztiválok teszik teljesebbé az élményt, amit ez a gyönyörű település adni képes.

Orfűtől 20 perces autóútra található a különleges mediterrán mikroklímával rendelkező Pécs. A több mint 2000 éves, számos népcsoport jeleit magán hordozó város 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa címet birtokolta. Európa-szerte ismert gazdag, pezsgő kulturális-, tudományos életéről, egyeteméről, múzeumairól és UNESCO világörökség részét képező műemlékeiről. Fesztiváljai, változatos szabadtéri rendezvényei, a belvárosi utcákon nyüzsgő sokadalom valódi mediterrán hangulatot idéz.
 
MEGKÖZELÍTÉS
Reptéri transzfer lehetőségek (pécsi szolgáltatók):
• Travel4You (info@travel4you.hu; +36- 72/215-694; +36-30/655-9200)
 
• mistral (info@mistral-minibus.hu; +36-72/336-070)
 
• VIZATravel (info@vizatravel.hu; +36-70/420-0202; +36-72/225-225)
 
• Gyurok Kft. (info@gyurok.hu; 36-72/532-030)
 
A reptéri transzferszolgáltatásra vonatkozó információk tájékoztató jellegűek, további részletekről érdeklődjön a szolgáltatónál. A szolgáltatást minden vendégünk egyénileg tudja igénybe venni, ezért a foglalás és a fizetés elkülönülten történik a transzfer szolgáltatóval.
  
Gépkocsi bérlési lehetőségek (pécsi szolgáltatók):
 
• Europcar Autókölcsönző (http://www.europcar.hu/en/; kontakt)
 
A gépkocsi bérlésre vonatkozó információk a reptéri transzferhez hasonlóan tájékoztató jellegűek, további részletekről érdeklődjön a szolgáltatónál. A szolgáltatást minden vendégünk egyénileg tudja igénybe venni, ezért a foglalás és a fizetés elkülönülten történik a szolgáltatóval.
 
 
 
FOTÓGALÉRIÁK:
 
 Fotók PécsrőlFotók OrfűrőlFotók a Mecsekről
 

Mecsekerdő Zrt.