Jelentkezési lap vadászatra


A vadászatra jelentkezni lehet személyesen vagy a 72/508-257, 72/508-261 telefonszámon, valamint írásban a jelentkezési lap kitöltésével.
 
A jelentkezési lapot kérjük, juttassa el a Mecsekerdő Zrt. Vadászatszervező Irodájába:
 
- postai úton (7623 Pécs, Rét utca 8.)
 
- telefaxon a 72/508-201 vagy a 72/508-210 faxszámra,
 
- e-mailen a vadaszat@mecsekerdo.hu e-mail címre.
 
Amennyiben rendelkezik e-mail címmel, akkor a legegyszerűbb, ha kitölti az alábbi online jelentkezési lapot.
Minden jelentkezés megérkezését visszaigazoljuk!!! (Amennyiben e-mailt küldött és egy munkanapon belül nem vettük fel Önnel a kapcsolatot, akkor kérjük, hogy a problémát telefonon jelezze. Köszönjük.)
 

Általános tudnivalók

 
A vadászatra történő bejelentkezés után megtörténik a vadászatszervező irodán keresztül a szerződéskötés és a szükséges formaságok intézése (külföldiek esetén meghívólevél, fegyverbehozatali engedély, útvonal leírás megküldése stb.).
A vadászat gyakorlása kizárólag a magyar törvények szerint lehetséges.
 
Bérvadászatot folytatni csak vadászjegy (külföldiek számára vadászati engedély) biztosítás és szerződés birtokában lehet. A szükséges okmányokat a Mecsekerdő Zrt. biztosítja. A vadászvendég csak a terület által biztosított kísérő jelenlétében vadászhat.
 
Trófeás vad vadászata során a kísérő által becsült trófeanagyságtól a tényleges trófea mérete ± 15 % térhet el, amit a vendégnek tudomásul kell vennie. A fenti állítás nem alkalmazható a vadkan esetében.
Minden trófeás vad elejtése után kötelezető trófeabírálat, kivéve a 16 cm alatti vadkanagyarakat.
 
A vadászat után a kiállított és a vadászvendég valamint a terület vezetője által aláírt lőjegyzék alapján számla készül, amelyet a vendég készpénzben, csekken, átutalással, esetleg hitelkártyával is kiegyenlíthet. A vadászterület előleg fizetését is kikötheti.
Az Európai Unió tagországából érkező vendégek részére is tartalmazzák az árak az ÁFA -t, ezért a trófeakivitel számla és trófebírálati jegy ellenében vámmentesen történik.
Unión kívüli ország esetében a trófeakivitelhez szükséges állategészségügyi igazolásokat és vámpapírokat a vadásztató köteles biztosítani.
Vadászvendég neve *
Címe: *
Telefon: *
Nem vadászó kísérő
Elejteni kívánt vadfaj vagy program:
Mennyiség és trófea méret:
Válassszon a lehetséges vadászterületek közül (több területet is megjelölhet): * Hetvehely
Kárász
Kisvaszar
Mészkemence
Nagymáté
Sasrét
A vadászat tervezett kezdete: *
A vadászat tervezett vége: *
A jelentkező e-mail címe: *


Mecsekerdő Zrt.