Fotópályázatot hirdet a Mecsekerdő!

A Mecsekerdő „Négy évszak az erdőben” címmel fotópályázatot hirdet, amelyre a Baranya megyei erdőkben készült képekkel lehet nevezni. A kiválasztott fényképek bekerülnek a Mecsekerdő 2021-es falinaptárába is. 

A pályázat keretében a Mecsek, a Dél-Zselic és az Ormánság természeti környezetében készült képeket várunk, melyek bemutatják az erdők és az erdei élővilág sokszínűségét - növényeket, állatokat, tájakat, vagy az erdei környezetben található turisztikai látványosságokat (pl. kilátó, kisvasút, erdei pihenő) örökítik meg. A fotókat 2020. október 16-ig lehet beküldeni.
 
 
RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT
 
A „Négy évszak az erdőben” című fotópályázat szervezője a Mecsekerdő Zrt. (7623 Pécs, Rét u. 8.)
A pályázat keretében a baranyai természetért rajongó fotósoknak biztosítunk megjelenési lehetőséget az erdőgazdaság 2021-es Falinaptárában, valamint éves és időszakos kiadványaiban és egyéb felületein.
 
Részvételi felvételek
> A fotópályázaton természetes személyek vehetnek részt, amatőr és hivatásos fotósok egyaránt nevezhetnek, életkortól függetlenül.
> A részvétel ingyenes, nevezési, regisztrációs díj nincs.
> Minden pályázó maximum 2 darab képet küldhet be.
> A képek kizárólag saját munkák lehetnek. Nevezésükkel a pályázók elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, harmadik fél jogait nem sértik.
> A fényképeket kizárólag e-mailben várjuk csatolmányként, a fotopalyazat@mecsekerdo.hu címre.
> Beküldési határidő 2020.10.16. 12:00 óra.
> A levélnek tartalmaznia kell az alábbi információkat:
- fotós neve;
- fotózás helyszíne (pl. Kelet-Mecsek, Orfű, Zengő, stb.);
- melyik hónapban készült;
- opcionálisan: cím vagy rövid leírás, fotós bemutatkozása.
 
> A fotó beküldésével a pályázó
- elfogadja a Részvételi szabályzatot
- hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött fotót a Mecsekerdő korlátlanul felhasználhassa különböző online és offline felületein (honlap, facebook, hirdetések, kiadványok)
- hozzájárul továbbá, hogy a felvételek a Mecsekerdő facebook oldalán a beküldő nevével feltüntetve megjelenjenek.
 
A beküldött fotók paraméterei:
> A fénykép a Mecsekerdő működési területén készüljön (térkép itt)
> Fekvő formátum, nagy felbontás (min. 300 dpi), színes fotó, jpg formátumban.
> A képek keretezése, vízjelezése, dátumozása nem megengedett.
> Az erőszakos, illetlen vagy politikai témájú fotókkal pályázók automatikusan kizárásra kerülnek.
 
Kiválasztás és nyeremények
> A beküldött fényképeket a Mecsekerdő zsűrizi. A 2021-es falinaptárba beválogatott 12+1 fénykép készítője nyereményben részesül.
> A nyerteseket 2020. október 26-án e-mailben értesítjük, a kiválasztott fotókat és készítőjük nevét a Mecsekerdő honlapján és facebook oldalán is közzétesszük.
> 2020. december 1-15. között az összes beküldött fényképet közönségszavazásra bocsátjuk a Mecsekerdő facebook oldalán. A legtöbb szavazatot (kedvelést) elérő fénykép készítője szintén nyereményben részesül.
 
A falinaptárba kiválasztott 12+1 fotó készítőjét, valamint a közönségszavazás nyertesét képenként az alábbi ajándékokkal díjazzuk:
- Mecsextrém Park utalvány 5000 Ft értékben
- 1 db 2021-es Mecsekerdő falinaptár
- 3 literes Naturalé almalé
- Mecsekerdő/Mecsextrém Park ajándéktárgyak
- Turista Magazin
 
A nyeremények kizárólag személyesen vehetők át a Mecsekerdő Zrt. pécsi központjában. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra nem átruházhatók. A nyertesek tudomásul veszik, hogy a nyereményeket a kiértesítéstől számított 30 napon belül vehetik át.
 
Adatkezelés
A pályázattal kapcsolatos adatkezelést a Mecsekerdő Zrt. végzi. A fotók beküldésével a felhasználók egyidejűleg kifejezetten és önkéntesen elfogadják a kiírásban szereplő feltételeket. A pályázatban résztvevők személyes adatait kizárólag a fotó készítőjének azonosítása érdekében kezeljük, a jogszabályokban foglalt megőrzési idők figyelembevételével. Az adatkezelésre az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) és a nemzeti jogszabályok vonatkoznak. A Mecsekerdő Adatvédelmi nyilatkozata itt érhető el: www.mecsekerdo.hu/altalanos-adatvedelmi-tajekoztato.
A pályázatot semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy kezeli a Facebook, illetve mentesítve van minden felelősség alól a pályázatban résztvevőkkel szemben.
 
Kapcsolat
Messenger: facebook.com/mecsekerdo
Nyeremény átvétel: Mecsekerdő Zrt. Központ, 7623 Pécs, Rét u. 8.
 
 
 
Kelt: 2020.09.28. 17:35
Link küldése E-mailben $a_print

Mecsekerdő Zrt.