Fotópályázatot hirdet a Mecsekerdő

A baranyai erdők legszebb pillanatai
Baranya megye erdei rendkívül változatosak: hegységi, dombsági és síkvidéki erdők megtalálhatók itt, gazdag növény- és állatvilággal.  A Mecsekerdő „Négy évszak az erdőben” címmel ismét fotópályázatot hirdet, amelyre az erdő világát, az erdei élet különleges pillanatait, sokszínűségét — növényeket, állatokat, tájakat – és erdei turisztikai látványosságokat – kilátók, pihenők, kisvasút – megörökítő, a Mecsek, a Dél-Zselic és az Ormánság természeti környezetében született képeket vár.
 

 
A pályázaton mindenki részt vehet, aki szeretné megosztani erdőjárásának élményeit, legyen az bármelyik évszakban. Egy pályázó akár két képpel is indulhat, a fotók digitális fényképezőgéppel, mobiltelefonnal, vagy analóg fényképezőgéppel egyaránt készülhetnek, de csak e-mailen küldhetők be, 2021. október 19-éig.

A beérkezett képeket a Mecsekerdő zsűrizi, a kiválasztottak a Mecsekerdő 2022-es falinaptárában szerepelnek, az alkotók pedig nyereményben részesülnek.

A Mecsekerdő a nyerteseket 2021. október 31-éig e-mailben értesíti, a kiválasztott fotókat és készítőjük nevét a Mecsekerdő honlapján és facebook oldalán is közzéteszi.

A Mecsekerdő 2021. december 1-15. között az összes beküldött fényképet közönségszavazásra bocsátja facebook oldalán, a legtöbb szavazatot – kedvelést – elérő kép alkotója szintén nyereményben részesül.

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT
 
A „Négy évszak az erdőben” című fotópályázat szervezője a Mecsekerdő Zrt. (7623 Pécs, Rét u. 8.)
A pályázat keretében a baranyai természetért rajongó fotósoknak biztosítunk megjelenési lehetőséget az erdőgazdaság 2022-es Falinaptárában, valamint éves és időszakos kiadványaiban és egyéb felületein.
 
Részvételi felvételek
A fotópályázaton természetes személyek vehetnek részt, amatőr és hivatásos fotósok egyaránt nevezhetnek, életkortól függetlenül.
A részvétel ingyenes, nevezési, regisztrációs díj nincs.
Minden pályázó maximum 2 képet küldhet be.
A képek kizárólag saját munkák lehetnek. Nevezésükkel a pályázók elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, harmadik fél jogait nem sértik.

A fényképeket kizárólag e-mailben várjuk csatolmányként, a fotopalyazat@mecsekerdo.hu címre.
Beküldési határidő 2021.10.19. 12:00 óra.
A levélnek tartalmaznia kell az alábbi információkat:
- fotós neve;
- fotózás helyszíne (pl. Kelet-Mecsek, Orfű, Zengő stb.);
- melyik hónapban készült;
- opcionálisan: cím vagy rövid leírás, fotós bemutatkozása.
 
A fotó beküldésével a pályázó
- elfogadja a Részvételi szabályzatot
- hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött fotót a Mecsekerdő korlátlanul felhasználhassa különböző online és offline felületein (honlap, facebook, hirdetések, kiadványok)
- hozzájárul továbbá, hogy a felvételek a Mecsekerdő facebook oldalán a beküldő nevével feltüntetve megjelenjenek.
 
A beküldött fotók paraméterei:
A fénykép a Mecsekerdő működési területén készüljön (térkép itt).
Fekvő formátum, nagy felbontás (min. 300 dpi), színes fotó, jpg-formátumban.
A képek keretezése, vízjelezése, dátumozása nem megengedett.
Az erőszakos, illetlen, vagy politikai témájú fotókkal pályázók automatikusan kizárásra kerülnek.
 
Kiválasztás és nyeremények
A beküldött fényképeket a Mecsekerdő zsűrizi. A 2022-es falinaptárba beválogatott 12+1 fénykép készítője nyereményben részesül.

A nyerteseket 2021. október 31-éig e-mailben értesítjük, a kiválasztott fotókat és alkotójuk nevét a Mecsekerdő honlapján és facebook oldalán is közzétesszük.

A Mecsekerdő 2021. december 1-15. között az összes beküldött fényképet közönségszavazásra bocsátja facebook oldalán, a legtöbb szavazatot – kedvelést – elérő kép alkotója szintén nyereményben részesül.
 
A falinaptárba kiválasztott 12+1 fotó alkotói, valamint a közönségszavazás nyertese képenként az alábbi ajándékokat kapja:
- Mecsextrém Park belépő 2 fő részére
- 1 db 2022-es Mecsekerdő falinaptár
- 3 literes Naturalé almalé
- Mecsekerdő/Mecsextrém Park ajándéktárgyak
- Turista Magazin
 
A nyeremények kizárólag személyesen vehetők át a Mecsekerdő Zrt. pécsi központjában. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra nem átruházhatók. A nyertesek tudomásul veszik, hogy a nyereményeket a kiértesítéstől számított 30 napon belül vehetik át.

Adatkezelés
A pályázattal kapcsolatos adatkezelést a Mecsekerdő Zrt. végzi. A fotók beküldésével a felhasználók egyidejűleg kifejezetten és önkéntesen elfogadják a kiírásban szereplő feltételeket. A pályázatban résztvevők személyes adatait kizárólag a fotó készítőjének azonosítása érdekében kezeljük, a jogszabályokban foglalt megőrzési idők figyelembevételével. Az adatkezelésre az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) és a nemzeti jogszabályok vonatkoznak. A Mecsekerdő Adatvédelmi nyilatkozata itt érhető el: www.mecsekerdo.hu/altalanos-adatvedelmi-tajekoztato.
A pályázatot semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy kezeli a Facebook, illetve mentesítve van minden felelősség alól a pályázatban résztvevőkkel szemben.

Kapcsolat
E-mail: fotopalyazat@mecsekerdo.hu
Messenger: facebook.com/mecsekerdo
Nyeremény átvétel: Mecsekerdő Zrt. Központ, 7623 Pécs, Rét u. 8.

 
Kelt: 2021.10.04. 13:26
Link küldése E-mailben $a_print

Mecsekerdő Zrt.