Kerékpáros túraútvonalak

 

Kerékpáros túrák Sásvölgyből

Hetvehely és környéke (a Jakab-hegy nyúlványai, a Hegyhát dombjai, a Zselic lankái) bővelkednek természeti és kultúrtörténeti látnivalókban, érdekességekben. Ezek bejárása, felfedezése még tartalmasabbá, még emlékezetesebbé teheti Önök számára a sás-völgyi vendégházunkban eltöltött napokat.
 
Ebben segít a vidéket behálózó, rendkívül jól jelölt túraútvonalak sokasága. A bakancsos túrák mellett természetesen mód nyílik egyéb élményszerző barangolásokra is, mivel vendégházunk lehetőséget biztosít kerékpárok kölcsönzésére.
 
Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a vázolt túraútvonalak – amelyek természetesen tetszés szerint változtathatók – nem csupán fárasztó emelkedőket, de igen gyors lejtőket is magukba foglalnak! Ezek hegyi kerékpározásban nem gyakorlott személyek számára komoly baleseti veszélyforrást jelenthetnek!
 
Kérjük, hogy a túrákra csakis hibátlan műszaki állapotban lévő kerékpárt használjanak! Elengedhetetlen a fékek kifogástalan működése és a túrán részt vevők fegyelmezett, körültekintő magatartása!
 
A szálláshelyen laminált térképek állnak a túrázni vágyók rendelkezésére, de természetesen a forgalomban lévő Mecsek és Zselic turista térképek is tartalmazzák a szükséges információkat.
 
Tematikus túrák:
  

Mecsekerdő Zrt.