Mecsextrém


 


Korlátlan játékhasználat egy belépőjegyért
 

Játszótér kicsiknek és nagyoknak 

Az ország egyik legnagyobb erdei kalandparkjában garantáltan jól érzi magát az egész család. Az alpesi kötélpark a fák ágai között ügyességet kíván felnőttől, gyerektől egyaránt, az európai viszonylatban párját ritkító, 25 kocsiból álló erdei bobpályán egyedülálló kaland részesei lehetünk. A parkban található mászófal nyolc méter magas és hat különböző nehézségű útvonallal „kényezteti“ a kezdő és profi mászókat. 100 m2-es játszóházunkban várunk minden aktív gyereket, akinek nincs otthon három emelet magasságban beépített beltéri játékvára, amely ideális terep csúszkálásra, ugrálásra, kergetőzésre. A mintegy 40 méter hosszú udvari játszóvárat számos ügyességi elem tarkítja, ezek egyik része a kisgyermekek adottságainak megfelelően használható, míg a vár másik felén a nagyobbak szórakozhatnak, játszhatnak. Kedvelt a Boulder mászófal és a 3D karika, előbbi egy 4 m magas mászófal, amelynél nem szükséges személyi biztosítás, annál nagyobb ügyesség. A 3D karika az űrhajósok kiképzésénél használt eszköz, ami mára egy különleges játékszerré szelídült. A csapágyazott karikákkal háromdimenziós mozgást lehet végezni, amely a súlytalansághoz hasonló, lebegő érzést nyújt. Nyári vizes játékelem az „emberi mosógép”, a spinfizz, amellyel egy perc alatt akár 200 métert is csúszhatunk egy végtelenített vízi csúszdában.
 
 
Egy belépőjegy váltásával az összes játék korlátlanul használható, emellett folyamatos akciókkal várjuk a kalandparkba látogatókat. (Erről a www.mecsextrem.hu oldalon lehet tájékozódni.)
 
A park vezetése amellett, hogy tartalmas kikapcsolódást kínál, gondolt a kalandorok jól-létére. A Mecsekerdő Zrt. által különböző ízesítéssel (pl. bodza, fekete szeder) előállított 100%-os almalét a kalandpark területén több helyen felállított automatából vásárolhatják meg a játékban megszomjazók, a Tepsifüles Éétterem pedig büfékínálatával várja az éhes parklátogatókat.
 
A Mecsextrém Park jelentős területe akadálymentesített és a játékok egy része mozgáskorlátozottak számára is használható vagy használhatóvá tehető.
 
Az egész napos élményprogramokat kínáló kalandpark a családok és az osztálykirándulók mellett speciális ajánlattal várja a céges csapatépítő programok, családi napok szervezőit is, emellett gyerekzsúrok, születésnapi rendezvények helyszínéül is szolgálhat.
 
További információ: www.mecsextrem.hu
 

Mecsekerdő Zrt.