Nyári táborok

Zselic mélyén kalandok sora,
Vár a Kikerics Erdei Iskola!
Öreg bükkös, forrás, kis tó,
Csühögőn utazni csuda jó!
Vadakat figyelünk róla,
Játszóterünk csupa móka.
Szórakozva tanulhatsz nálunk,
Hív a Tábor gyere, várunk!
 

Kedves Szülők!

Ha szeretnék gyermeküket jó kezekben, biztonságban, friss levegőn és élményekben gazdag táborokban tudni, akkor sok szeretettel ajánljuk figyelmükbe a Mecsekerdő Zrt. erdei iskoláinak nyári kínálatát.
A Kikerics Erdészeti Erdei Iskola táborainak helyszíne a Zselicben található Sasrét. Itt a megújult erdei iskolába várjuk az élményre és kalandra vágyó, kirándulni szerető gyerekeket. A táborlakók számára a  tábori élet minden igényét kielégítő infrastrukturális háttér áll a rendelkezésére, erdei környezetben.   
Táborunk helyszínét a 67-es útról (Szigetvár – Kaposvár között) Sasrétre vezető erdészeti műútról lehet megközelíteni. A bekötőút végén keresztezzük az Erdei Csühögő nyomvonalát. A platánfák sora jelzi, merre vezet az út a tábor felé.
 
Tervezett táboraink:
Részvételi díj: 30.000 Ft/fő, mely tartalmazza a szállást, a napi négyszeri étkezést, a kézműves alapanyagokat, a Zselici Csillagpark és a Bőszénfai Szarvasfarm belépőjegyét és az egyéb programok díját.
Kedvezmény: testvérek jelentkezésekor a második gyermek részvételi díja 10%-os kedvezménnyel 27.000 Ft. Mecsekerdő Klubkártya szintén 10%-os kedvezményre jogosít.
(A kedvezmények nem összevonhatóak!)
  
Jelentkezési határidő: 2020. június 15.
 
A helyszínről a képek megtekinthetők itt.
 
A táborral kapcsolatos információk:
• Pappné Németh Tünde erdei iskola vezető: 30/6630-997
• Fridrich Ágnes erdei iskola oktató: 30/1847-951
 
Jelentkezés:
kikerics@mecsekerdo.hu
 
 
Tervezett táboraink:
 
Július 6 - 10. Kis Vuk kalandtábor I.
Július 13 - 17. Kis Vuk kalandtábor II.
Ha szeretnél egy csodálatos erdei környezetben, a mai kor igényeinek megfelelő csodaszép helyen táborozni, ahol mindennap színes programok, kalandos élményeket, jó hangulat, és barátok várnak, akkor itt a helyed.
A táborba 8-14 éves korú gyerekeket várunk, akik szeretik és tisztelik a természetet, szeretnék felfedezni az erdő élővilágát, kíváncsiak a múlt és jelen értékeire, és szeretnének betekintést nyerni a vadászat rejtelmeibe.
Az 5 nap alatt bebarangoljuk a Zselic egyik legszebb részét. Rövid túrák, buszos és kisvasúti kirándulások várnak titeket. Felfedezzük a Zselic apró falvait, nagy és apró vadjait, háziállatait, és meseszép csillagait. Helyszíni programjainkban szerepel kézműves foglalkozás, íjászat, számháború, kincskeresés, tábortűz, és minden jó ötlet, mely vidámabbá teszi a tábort.

Mecsekerdő Zrt.