Nyári táborok

 
Sás-völgyben az erdőt járva,
bakancs kerül minden lábra.
Eső után gumicsizma,
így mászunk fel minden csúcsra.
Aki lelkes, barátkozó,
kíváncsi és kalandvágyó,
táborozni közénk való!
 

Kedves Szülők!

Ha szeretnék gyermeküket jó kezekben, biztonságban, friss levegőn és élményekben gazdag táborokban tudni, akkor sok szeretettel ajánljuk figyelmükbe a Mecsekerdő Zrt. erdei iskoláinak nyári kínálatát.
A Mókus Suli táborainak helyszíne a Mecsek és a Zselic találkozásánál fekvő Sás-völgy. A Pécstől 27 km-re található Erdő Háza Hetvehely felől közelíthető meg. Az erdő mélyén megbújó erdei iskolánk programjai remek lehetőséget biztosítanak a természet megismerésére és az általa nyújtott felejthetetlen élmények megélésére.
 
Táboraink 2021-ben:
  • augusztus 2 - 6. - Természetbúvár        2 szabad hely maradt!
Részvételi díj: 30 000 Ft, mely tartalmazza a gyerekek útiköltségét, öt napra az ebédet és az uzsonnát, valamint a kézműves foglalkozások alapanyagait.
Kedvezmény: testvérek jelentkezésekor a második gyermek részvételi díja 10%-os kedvezménnyel 27 000 Ft. Mecsekerdő Klubkártya szintén 10%-os kedvezményre jogosít.
(A kedvezmények nem összevonhatóak!)
 
Jelentkezés:
 
Napközis táborunkról bővebben:
Természetbúvár tábor – 10-13 éves gyerekek számára
Ebbe a táborunkba a természetet felfedezni vágyó idősebb gyerekeket várjuk. Olyanokat, akik szeretnek hegyen, völgyön gyalogolni, kiadósabb túrákat tenni, az erdők élővilágával közelebbről megismerkedni, a pataklakókat felfedezni. Akik szeretnék elsajátítani a turistatérkép és a tájoló használatát, vagy épp a természet felfedezése és megismerése mellett saját fényképezőgépükkel kívánják megörökíteni az átélt és megtapasztalt pillanatokat. A természetismereti játékok, a tájékozódási túraverseny, az erdő által adott anyagokra épülő kézműves foglalkozások (fúrás, faragás), maradandó élményekkel gazdagíthatja a résztvevőket.
Találkozó: Reggelente 7:15 – 7:30 között a Köztársaság téren (szökőkút), innen indulunk külön busszal Sás-völgybe, ahonnan 16:45 – 17:00 óra között érkezünk vissza a Köztársaság térre.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mecsekerdő Zrt.